mathisen-hoff-hernandez

Per Mathisen – Jan Gunnar Hoff – Horacio Hernandez

Powertrio!

Per “Bass Viking” Mathisen og Jan G. Hoff har fått med seg verdens aller største, afro-cuban- / latin-jazz trommestjerne, Horacio “El Negro” Hernandez, og satt sammen denne kruttønna av en trio. Bandet lukter det svidd av, det er høyoktan elektrisk powerjazz og akustisk up tempo i skjønn forening. Musikken trioen fremfører er komponert av Mathisen og Hoff og er genre-overskridende jazz med innslag av latin-amerikanske rytmer og blod-funky låter, alltid med et fantastisk driv og musikalsk overskudd. Det er rett og slett et “powerhouse” av en trio som gir publikum et hakeslipp de sent vil glemme.

Per Mathisen, el.bass og kontrabass, Jan Gunnar Hoff, piano og keyboards, Horacio Hernandez, trommer.

Tid
torsdag 19. oktober kl 20.00. Dørene åpner én time før.

Sted
Ibsenhuset, Peer Gynt-salen. Småbord – salg fra bar.

Priser

  • Ordinær: 250,-
  • Student: 100,-
  • Medlemmer av Skiensjazzdraget: kr 200,-