pust

Pust – 6 stemmer

PUST er et rent vokalensemble som har etablert seg som en av Norges og Nordens ledende vokalgrupper. Repertoaret ligger i et spenn mellom folk- jazz- og etniske genre. Alle låter og arrangementer er skrevet av eller for PUST. Jazzrepertoaret til PUST består både av standardjazz og fritt improvisert materiale. Ensemblet liker å blande tradisjoner med nyskaping i et og samme arrangement og utfordrer tanken om hva som er tillatt og ikke – og hva som hører hjemme hvor. Sangerne har bred solistisk kompetanse innen flere sjangre.

Mads Iversen (bass), Anne Hilde Grøv (mezzo), Camilla Susann Haug (sopran), Jostein Hasselgård (tenor), Elisabeth Anvik (alt) and Håvard Gravdal (baryton).

Foto: Erik Hanneman

Tid
lørdag 23. september kl 20.00. Dørene åpner én time før.

Sted
Ibsenhuset, Peer Gynt-salen. Småbord – salg fra bar.

Priser

  • Ordinær: 250,-
  • Student: 100,-
  • Medlemmer av Skiensjazzdraget: kr 200,-