rohey

Rohey – jazz-soul-funk-hybrid

Bandet ROHEY har dype soul-røtter og et retrofuturistisk sound som skaper et tidløst uttrykk der sjanger-grenser mellom neo-soul, jazz og R&B viskes ut. Musikken har en old-school vibe, men er på samme tid forankret i det 21. århundre med fete synthesizers, pulserende groover og smakfulle detaljer. Sammen er bandet gjennomført underholdende, virtuost, intelligent og på samme tid tilgjengelig for publikum. Bandet har nettopp avsluttet en lang turné som supportband for Jarle Bernhoft på 17(!) konserter. Allerede før deres første utgivelse har bandet rukket å få rosende omtale blant annet i det anerkjente tidsskriftet Jazzwise.

Rohey Taalah - vokal Ivan Blomqvist - keys Kristian B. Jacobsen - bass Henrik Lødøen - trommer

Tid
tirsdag 28. november kl 20.00. Dørene åpner én time før.

Sted
Ibsenhuset, Peer Gynt-salen. Småbord – salg fra bar.

Priser

  • Ordinær: 250,-
  • Student: 100,-
  • Medlemmer av Skiensjazzdraget: kr 200,-