wallumrod

Susanna Wallumrød & The Brotherhood of Our Lady

Bestillingsverk Vossajazz

Susanna Wallumrød har aldri vært redd for å ta tak i de store spørsmålene. Enten det nå er gjennom tolkninger av Gunvor Hofmos dikt eller gjennom moderne versjoner av de antikke mytene, er kampen mellom lys og mørke og menneskets søken etter sannhet sentrale temaer.
Når samtidens nådeløse hvite lys skal brytes ned og analyseres, må du ha et prisme. I bestillingsverket til Vossajazz tidligere i år brukte Susanna bildene og kunsten til den nederlandske 1500-tallsmaleren Hieronymus Bosch som startpunkt for nye musikalske historier. Bosch var opptatt av å skildre nettopp menneskets mange valg, lyst, synd, fristelser på veien mot evig fordømmelse. Eller evig liv, om man velger rett. I bildene hans føles det som naturens orden er opphevet, og dyr, planter, mennesker og fantasivesener samhandler i en surrealistisk forestilling.

Susanna – vokal, flygel, elektronikk, Stina Moltu – gitar, vokal, kassettspiller, Ina Sagstuen – vokal, elektronikk, Natali Garner – vokal, perkusjon, Ida L. Hidle – akkordion, vokal, Silje Grimstad – lysdesign, Kristina Ringvold – lyddesign

Tid
lørdag 28. oktober kl 20.00. Dørene åpner én time før.

Sted
Ibsenhuset, Peer Gynt-salen. Småbord – salg fra bar.

Priser

  • Ordinær: 250,-
  • Student: 100,-
  • Medlemmer av Skiensjazzdraget: kr 200,-