Paal Nilssen

Paal Nilssen-Love – Large Unit

Glimrende ensemblespill og soloer! Large Unit lyver ikke på navnet. De består av hele tretten medlemmer fra Norge, Finland, Sverige og Danmark, og musikken de spiller kan også bare karakteriseres som stor. Trommeslageren Paal Nilssen-Love er en av de mest profilerte musikerne i Norge. På denne konserten blir det eksplosiv musikk og et mektig lydbilde.

Thomas Johansson (trp), Mats Äleklint (SE – trb), Kristoffer Berre Alberts (saxer), Julie Kjær (DK – sax/fløyte), Klaus Holm (saxer), Per Åke Holmlander (SE – tuba), Ketil Gutvik (gitar), Kalle Moberg (accordeon), Tommi Keranen (FIN – elektronikk), Jon Rune Strøm (bass), Christian Meaas Svendsen (bass), Andreas Wildhagen (tr./perk.), Paal Nilssen-Love (tr./perk.) og Christian Obermayer (lyd)

Tid
tirsdag 2. oktober - kl 20.00

Sted
Folque Café.

Priser

  • Ordinær: 250,-
  • Student: 100,-
  • Medlemmer av Skiensjazzdraget: 200,-